Alacakaranlık filmini bedava online full izle

,

twilight-05 Alacakaranlık


Amerikalı yazar Stephanie Meyer’in çok satan kitabından sinemaya uyarlanan Twilight / Alacakaranlık, yüzsekiz yaşında olmasına rağmen onyedi yaşında görünen vejetaryen (!) bir vampir ile sıradan genç bir kızın aşkını konu alan fastastik-gerilim türünde bir yapım. Harry Potter filmlerinin Cedric’i Robert Pattinson genç yakışıklı vampir Edward’ı canlandırırken, Zathura ve Messengers’dan hatırladığımız Kristen Stewart ise, aşık olduğu güzel Bella’yı oynadı. Filmin yönetmeni ise, Meryem Ana: Hz. İsa’nın Doğuşu filminin de yönetmeni Catherine Hardwicke. 16 Ocak 2009’da gösterimde.


Filmin konusu:
Onyedi yaşındaki Bella Swan, annesinin yeniden evlenmesi üzerine, babasıyla yaşamak için Washigton’daki Forks kasabasına gider. Bella, bu küçük kasabada daha önce tanıdığı erkeklere hiç benzemeyen Edward Cullen ile tanışır. Çok geçmeden iki genç birbirlerine aşık olur. Ne var ki, Edward bir vampirdir ve tüm vampirler gibi o da ölümsüzdür. Yüzsekiz yaşında olmasına rağmen, onyedi yaşında görünmektedir.


Edward Cullen ve ailesi yaşam tarzlarıyla diğer vampirlerden farklı bir seçim yaparak, tıpkı ölümlüler gibi yaşamaktadır. Yine de Edward, içgüdülerine hakim olamayarak Bella’ya zarar vermekten korkmaktadır. Ama korktuğu kendisinden değil de, Cullen ailesinin düşmanları göçebe vampirlerden gelir. Artık Bella’nın hayatı, tehlikededir. Edward ve ailesi, Bella’yı korumak için, elbirliği yaparlar.




Alacakaranlık / Twilight
Yönetmen:
Catherine Hardwicke Oyuncular: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke, Ashley Greene, Nikki Reed, Jackson Rathbone, Kellan Lutz, Peter Facinelli, Cam Gigandet, Taylor Lautner, Anna Kendrick, Michael Welch, Christian Serratos Senaryo: Melissa Rosenberg (Stephanie Meyer’in çok satan kitabından) Türü: Fantastik-gerilim Yapım: 2008 ABD yapımı Süre: 122 dk. Gösterim Tarihi: 16 Ocak 2009 (Fida Film / Tiglon)

0 yorum:

Yorum Gönder